Verzenden & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending op orders boven de €100,00. Tot €100,- betaal je €6,95 per bestelling aan verzendkosten. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd. Indien het product helaas niet op voorraad is krijg je hier spoedig bericht over na het plaatsen van de order. Bij het per ongeluk foutief invullen van uw gegevens zullen de extra kosten voor uw eigen rekening zijn.

Kan ik mijn product ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Retourneren per aangetekende post kost €7 of maximaal €14 afhankelijk van het gewicht. Het bedrag – exclusief de verzendkosten – zal binnen 14 dagen na het in behandeling nemen van je retour overgemaakt worden. Liever ruilen? Neem contact met ons op via info@mrpillo.nl Het is alleen mogelijk een artikel te ruilen of retourneren als het ongedragen en onbeschadigd is. Mr Pillo heeft het recht om een product te weigeren als het in beschadigde of gebruikte staat terugkomt.

Impregneren

Kunnen we het kussen nog beschermen tegen een vlekje?

We impregneren het kussen voor je voor €25,-. Dit antivlekmiddel zorgt ervoor dat gemorste waterachtige vloeistoffen niet direct in de stof dringen. Je bent er dan nog op tijd bij om het er weer af te deppen. Je kussen ziet er daardoor langer uit als nieuw. Een vlek kan minder snel in de stof dringen.
Heb je overige vragen?We helpen je graag verder