Bij Mr Pillo hebben we goed nagedacht over de soort en de hoeveelheid vulling. De vulling in combinatie met de superzachte velours is hemels.

We zijn uitgekomen op een vulling waar we trots op zijn en die geweldig fijn aanvoelt. Voor iedereen die op dit kussen wil genieten. Want dit kussen is natuurlijk ook goed te gebruiken voor de bank in de tv/loungehoek, de slaapkamer, de boot of in de tuin. Het gevaar is dat je snel in slaap valt omdat het kussen zo lekker ligt. We begrijpen ook dat het een persoonlijk verhaal is en daarom hebben we een ritsje in de hoes van de binnenvulling en de mogelijkheid om jouw kussen bij te vullen voor een ander comfort. Ook kan de vulling na intensief gebruik wat inzakken en heb je na het bijvullen weer een hele tijd plezier van jouw Mr Pillo kussen. Het is mogelijk om de vulling bij te bestellen.

 

Kussenvulling is essentieel voor het comfort en afhankelijk van de gebruikersintensiteit

De vulling van het kussen is essentieel voor het comfort dat jouw kussen biedt. De duurzaamheid van de vulling van het kussen is afhankelijk van een aantal zaken. Uiteraard speelt het gebruikte materiaal en de stevigheid van de vulling een rol, maar ook de intensiteit en het type gebruik van het kussen hebben invloed op de kwaliteit van de vulling. Een kussen dat meer als decoratief meubelstuk wordt gebruikt heeft minder onderhoud nodig dan een kussen dat dagelijks intensief wordt gebruikt. Naast het comfort is de vulling ook belangrijk voor de vorm en het design van een kussen. De vulling kan na verloop van tijd nog wel comfortabel zijn, terwijl het kussen verder wel de vorm is kwijtgeraakt. In dit geval is een nieuwe vulling of bijvullen de juiste oplossing.

 

Kussen vulling kopen

Bij regelmatig gebruik moet een kussen worden bijgevuld, globaal zo’n 1x per jaar. Wil je jouw kussen een tweede leven geven?  Meestal ontvang je de vulling de volgende werkdag al in huis.